Makita boormachine

Bij ons kun je de perfecte Makita boormachine vinden. Wij bij Heyerick bieden je een ruim assortiment aan boormachines aan, geschikt voor op de werf of als je thuis klusjes moet uitvoeren. Ook voor andere artikelen van Makita, zoals werfradios en cirkelzagen, zit je in onze webshop of fysieke winkel in Nazareth goed.

Bekijk ons ruime assortiment aan producten voor werf en werk in onze webshop

Bekijk het overzicht

High end werkkledij en veiligheidsschoenen

Workwear
High end werkkledij & veiligheidsschoenen

Ladders, steigers en valbeveiliging ifv. veilig werken op hoogte

Safety@height
Ladders, steigers & valbeveiliging ifv. veilig werken op hoogte

Hand, elektrisch en accugereedschappen

Tools
Hand, elektrisch & accugereedschappen

Specials - Maatwerk, kooiladders, gevelladers en valbeveiliging

Specials
Specials: maatwerk, kooiladders, gevelladers en valbeveiliging

Breid je machinepark uit met een Makita boormachine

Elke Makita boormachine is stevig en doet wat ze belooft. We beschikken over een ruim assortiment, van een haakse boormachine tot een klopboormachine. Ook accus en opladers voor de Makita-boormachine kun je bij ons bestellen. De boormachines zijn perfect voor allerlei klusjes en zijn handig in de omvang door een stevig handvat. Heb je niet meteen een boormachine nodig maar ben je op zoek naar andere producten voor op de werf, zoals nadarhekken? Dat en veel meer vind je bij ons terug!

Ontdek wat wij voor jou kunnen doen

Bij ons vind je ook verschillende soorten werkkledij, zoals een pull van het merk Snickers, en andere toebehoren zaken, zoals een rugzak van Carhartt. Heb je nog vragen of opmerkingen over onze producten, zoals over ons aanbod in palletrekken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het nummer +32 9 281 06 06 of stuur een mail naar het e-mailadres info@heyerick.be. Lees ook gerust al even over wie we zijn en wat we doen!