Permanente valbeveiligingssystemen

 

Dakrandbeveiliging

Hekwerken zijn de beste keuze om veilig te werken op hoogte, zonder gebruikerskennis of training. Het hele dak kan namelijk tot een veilige zone worden omgevormd. Door hekwerken te plaatsen kan iedereen het dak veilig betreden, zonder persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te hoeven dragen.

Werken op daken of hoge oppervlakten wordt veiliger dankzij onze dakrandbeveiliging We leveren verschillende soorten dakrand- en valbeveiliging. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Vaste dakrandbeveiliging (tijdelijk)
  • Vaste dakrandbeveiliging (permanent)
  • Neerklapbare dakrandbeveiliging (tijdelijk)
  • Neerklapbare dakrandbeveiliging (permanent)
  • Tijdelijke dakrandbeveiliging voor hellende dakwerkzaamheden (klasse A , B of C)

Levenslijnsystemen

Leeflijnsystemen (staalkabeltrajecten) zijn een permanente, gebruiksvriendelijke oplossing voor veilig werken op hoogte. De leeflijnsystemen zijn ontwikkeld voor horizontale montage. Denk daarbij aan bijvoorbeeld daken, wanden en plafonds.

Wij bieden ook oplossingen voor bijvoorbeeld montage op masten en ladders door middel van een verticaal leeflijnsysteem.

Onze XSLinked en LinkedPro van XSPlatforms zijn snel en eenvoudig te installeren en gemakkelijk uit te breiden. De XSSliders (meelopers) passeren bochten en tussenstukken moeiteloos.

Ook de combinaties met onze valstopapparaten zijn uiterst praktisch. LinkedPro biedt de mogelijkheid om met drie leeflijnen maximaal zes personen tegelijkertijd gebruik te laten maken van het horizontale staalkabelsysteem. Gebruikers hoeven zich niet los te koppelen als ze elkaar passeren. Dit komt doordat er meerdere leeflijnen op één ankerpunt bevestigd kunnen worden.

Ankerpunten

Gebouwen of objecten zijn niet altijd voorzien van permanente valbeveiliging,zoals hekwerken of leeflijntrajecten. Om dan toch veilig en comfortabel te kunnen werken, beschikken we bij Heyerick over een compleet assortiment mobiele valbeveiliging. Dit bestaat uit persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en tijdelijke ankerpunten.

Onze harnassen, vanglijnen en tijdelijke ankerpunten voldoen aan de hoge eisen die wij stellen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Met deze mobiele valbeveiligingsoplossingen creëert u overal veilige werkomstandigheden op hoogte.

 

Wilt u meer informatie of advies?

Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contacteer ons via het contactforum of telefonisch via 09/281.06.06


Alle systemen