Over ons

Welkom bij Heyerick!

Heyerick, een groeiend familiebedrijf, richt zich tot de vakman met shop, service & specials. Ons aanbod, in de winkel te Nazareth en online, focust op kwalitatieve tools & beschermingsmiddelen:

Workwear
High end werkkledij & veiligheidsschoenen

Safety@height
Ladders, steigers & valbeveiliging ifv. veilig werken op hoogte

Tools
Hand, elektrisch & accugereedschappen

Binnen deze afdelingen streven we ernaar koploper te zijn, gefocust op een ruim, kwalitatief aanbod, alsook het uitbouwen & delen van kennis. Service staat steeds voorop, wij willen jou ontzorgen & informeren: leveringen, passessies, personalisatie kledij, keuringen, herstellingen, demo’s op de werf, opleidingen…

We vullen ons assortiment aan met onze specials afdeling. Volgens jouw noden zorgen wij voor ontwerp, productie & plaatsing van aluminium maatwerk: ladders, trappen, loopbruggen & werkplatformen, conform de wetgeving. Wij begeleiden jouw project van A tot Z, zo maken wij studentenwoningen, bouwplaats, werkpost, productieruimte… veilig en toegankelijk. Naast constructies zorgen wij tevens voor plaatsing van permanente valbeveiligingssystemen: dakrandbeveiliging, ankerpunten en levenslijnsystemen.

In een notendop, onze missie is de vakman toelaten om veilig & comfortabel te werken in elke situatie!

 

Heyerick Shop

Ontdek in onze winkel meer dan 3000m³ winkelruimte met al jouw professionele werkkledij & gereedschappen. Onze medewerkers staan klaar om je advies te geven.

Bekijk onze winkel!

 

Febelsafe lidmaatschap

Als lid van Febelsafe zijn wij geschikt om via onze vakkennis op een verantwoorde en gefundeerde manier een oplossing te bieden voor een correcte selectie, gebruik en onderhoud van veiligheidsmiddelen.

 

MENO PRO 

Heyerick maakt sinds 2017 deel uit van Meno Pro:

Meno Pro is een netwerk van gespecialiseerde zelfstandige verkooppunten die brede en diepe assortimenten, vakkennis, scherpe prijzen en doorgedreven service dagelijks voorop stellen, teneinde hun professionele klanten tot in de puntjes te bedienen.

De verkooppunten, verspreid over heel België en Groothertogdom Luxemburg, beheren dankzij de akkoorden uit meer dan 600 innovatieve topleveranciers, een heel uitgebreide waaier van producten en ze gaan er prat op, als specialisten, om kwaliteitsartikelen aan te bieden en steeds op de hoogte te zijn van de nieuwe ontwikkelingen in de bouw en de industrie.

Meno Pro winkels bieden zoals gezegd een uitgebreid assortiment aan gaande van handgereedschap, machines, werfmateriaal, bouw- en meubelbeslag, bevestigingsmaterialen, werkkledij, e.a.

Hoge beschikbaarheid van producten gekoppeld aan een uitstekende service (advies door constant opgeleid personeel en levering uit het centraal magazijn) maken dat je zonder tijdverlies kan kopen, geleverd worden en verder werken zonder onderbreking. Van efficiëntie gesproken…

 

MENO-GROUP

Meno-Group is de grootste coöperatieve vennootschap in België en het GH Luxemburg op het gebied van ijzerwaren en doe-het-zelf.
Meno is de absolute nummer 1 op de Belgische markt wat betreft gereedschappen, ijzerwaren en de meeste andere producten die door de ervaren doe-het-zelver en de vakman in de uitoefening van zijn professionele activiteiten gebruikt worden. De organisatie bestaat sinds 1947 en groepeert enkel zelfstandig specialisten.

Verkooppunten
De groep telt om en bij de 150 verkooppunten, die geografisch verspreid liggen in Belgïe en Luxemburg.

Activiteiten

  • Georganiseerde en gegroepeerde aankopen
  • Logistieke activiteit
  • Informatica Support Service
  • Verkoopbevorderende activiteiten
  • Marketing en merchandising, aangepast aan de verschillende soorten winkels van de groepering.