Werkkledij

Comfortabele werkkleding voor professionals

Op zoek naar werkkledij die net zo hard werkt als jij? Heyerick biedt de werkkleding die elke uitdaging aankan. Ons assortiment, van stevige werkbroeken tot beschermende werkjassen, is ontworpen met jouw comfort en veiligheid in gedachten. Elk kledingstuk is perfect voor iedereen die professionele beroepskledij serieus neemt. Met onze reflecterende kledij en duurzame werkjassen ben je verzekerd van kwaliteit die gezien mag worden. Stap vandaag nog over op de werkkledij van Heyerick, waar functionaliteit en stijl hand in hand gaan. Trek de aandacht op elke werkvloer, niet alleen door je vakmanschap, maar ook door je stijlvolle werkkleding!

Ontdek jouw nieuwe werkkledij: van broek tot jas

Werkkledij is meer dan bescherming; het is jouw tweede huid op de werkvloer. Bij Heyerick begrijpen we dat elke naad telt, daarom bieden we een assortiment aan dat even divers is als de projecten waar jij je dagelijks in vastbijt. Ontdek stretch broeken die bewegen waar jij beweegt en jassen die regen en wind trotseren.

  • Werkbroeken: uitgerust met Cordura-versterkingen, garanderen ze duurzaamheid
  • Werkjassen: winddicht, waterafstotend en comfortabel voor elke taak
  • Reflectiekledij: blijf zichtbaar en veilig, volgens de EN ISO 13688 normen

High Visibility: opvallen in veiligheid

Veiligheid is geen bijzaak. Onze reflecterende kledij voldoet aan de hoogste normen van zichtbaarheid en comfort, zodat jij opvalt, dag en nacht. Ook wanneer je in veel verschillende weersomstandigheden werkt is onze high visibility kledij onmisbaar om zeker goed te reflecteren en op te vallend.

Gepersonaliseerde werkkledij: jouw merk, jouw uitstraling

Maak van je werkkledij een statement met ons aanbod aan gepersonaliseerde opties. Borduurwerk, zeefdruk of transferdruk, bij Heyerick zorgen we ervoor dat je bedrijf gezien wordt:

  • Borduurwerk: duurzaam en professioneel, voor een subtiele branding
  • Transferdruk: laat je bedrijfslogo eenvoudig opdrukken via hitte
  • Zeefdruk: duurzame textielbedrukking, waarbij jouw logo effectief met verf gedrukt wordt

Voor elk vak en elke sector: uitgebreid online en winkelassortiment

Of je nu in de bouw, houtbewerking of bosbouw werkt, onze werkkledij is even veelzijdig als de takenlijst van een echte professional. Met merken als Snickers Workwear, Blaklader, Carhartt, Dassy en Herock is kwaliteit altijd binnen handbereik.

  • Bosbouwkledij: specifiek ontworpen voor de unieke eisen van bosbouw
  • Schilderskledij: speciaal voor schilders, zonder in te boeten op bewegingsvrijheid
  • Anti-flame: vlamvertragende kledij voor wie tussen de vlammen werkt

Comfort en duurzaamheid: een perfecte pasvorm voor elke klus

Bij Heyerick staat comfort gelijk aan productiviteit. Onze werkkledij is ontworpen met een comfortabele pasvorm en lekker veel stretch, zodat jij je op je werk kunt focussen, niet op je kleding. Onze werkkleding is niet enkel ontworpen voor bewegingsvrijheid en langdurig draagcomfort, ze zijn ook gemaakt om lang mee te gaan.

Persoonlijk advies: wij staan voor je klaar

Ons team staat klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies, zowel online als in onze winkels in Nazareth en Waregem. Heyerick is meer dan een naam: het is een garantie voor kwaliteit en zorg voor onze klanten. Bovendien is online werkkledij kopen gemakkelijk, snel en veilig. Wacht dus niet langer en kies vandaag nog voor werkkledij die net zo hard werkt als jij. Shop in onze webwinkel of kom langs in één van onze winkels. Jouw nieuwe werkgarderobe wacht op je!