Kooi/gevelladders

Of het nu eenvoudige gevelladders of complexe kooiladders zijn, ze niet meer weg te denken als veilige en praktische (dak)toegang tot je bedrijfspand, huis of flat. Het is namelijk wettelijk vastgelegd dat er een veilige daktoegang aanwezig moet zijn. Bij Heyerick helpen we je daar graag verder mee.

Onze kooi- en gevelladders zijn zo ontwikkeld dat het monteren een fluitje van een cent is, maar onze specialisten staan voor je klaar als je ze liever laat monteren. Wil je graag zelf een kooiladder samenstellen? Dat kan: binnen no-time maken wij een voorstel met de nodige werktekening en offerte.

Vaak wordt een toegangsladder toegepast wanneer een staande ladder dit niet toelaat vanwege het hoogteverschil. De wet- en regelgeving schrijft namelijk voor dat een vaste ladder voorzien moet zijn van een kooi, wanneer het verschil met de grond meer dan 3m bedraagt (EN ISO 14122-4).

Verder zijn er nog meer strikte regels voor hoge toegangsladders. Vanaf een hoogteverschil van 10 meter moet de toegangsladder/kooiladder voorzien zijn van een rustbordes. Dit met een maximale afstand van 6 meter per rustbordes. Ook voor toegangs- en kooiladders met rustbordes ben je bij ons aan het juiste adres.

We combineren betrouwbare service het liefst met uitstekende kwaliteit. We zijn kortom de ideale partner voor levering en plaatsing van jouw ladders, gevelladders, kooiladders, brandladders, bordessen en trappen.

We bieden een correcte service gecombineerd met een uitstekende kwaliteit. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor levering en/of plaatsing van ladders, gevelladders, kooiladders, brandladders, bordessen of trappen? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Interesse in een brandladder op maat? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ook via onderstaande formulier direct uw wensen doorgeven, wij komen dan zo snel mogelijk met een voorstel op maat. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contacteer ons via mail of telefonisch via 09/281.06.06

 

Realisaties plaatsingen brandladders en toegangsladders

Klant: Galle
Wat: plaatsing van een inklapbare brandladder


Klant: Casteel
Wat: plaatsing van een brandladder type "Antwerpen"


Klant: Vangheluwe
Wat: plaatsing van een inklapbare brandladder zwart gelakt volgens ral kleur bestaande ramen


Klant: Gemeente De Pinte
Wat: plaatsing van een brandladder met kooi en kooiafsluiting onderaan


Klant: ANG
Wat: plaatsing van een toegangsladder met kooi en veiligheidsleuningen


Klant: RPC
Wat: plaatsing van een brandladder met kooi en afsluiting + plaatsing brandladder met loopbordes uit raam


Klant: Immobos
Wat: plaatsing van een toegangsladder + ladder op schuin dak uitstap velux


Klant: Vandewalle
Wat: plaatsing van een kooiladder op betongevel


Klant: Verbeke
Wat: plaatsing van een kooiladder met vallend gedeelte onderaan

 

Klant: Brugge
Wat: plaatsing van een Modum uitklapbare vluchtladder