Welkom bij Heyerick!

Heyerick, een groeiend familiebedrijf, richt zich tot de vakman met shop, service & specials. Ons aanbod, in de winkel te Nazareth, Waregem en online, focust op kwalitatieve gereedschap, beschermingsmiddelen, werkkledij en alles om veilig op hoogte te werken. Binnen deze afdelingen streven we ernaar koploper te zijn, gefocust op een ruim, kwalitatief aanbod, alsook het uitbouwen & delen van kennis. Service staat steeds voorop, wij willen jou ontzorgen & informeren: leveringen, passessies, personalisatie kledij, keuringen, herstellingen, demo’s op de werf, opleidingen... Onze medewerkers staan klaar om je advies te geven in onze winkelruimte van meer dan 3000m2.

We vullen ons assortiment aan met onze Heyerick Projects. Volgens jouw noden zorgen wij voor ontwerp, productie & plaatsing van aluminium maatwerk: ladders, trappen, loopbruggen & werkplatformen, conform de wetgeving. Wij begeleiden jouw project van A tot Z, zo maken wij studentenwoningen, bouwplaats, werkpost, productieruimte... veilig en toegankelijk. Naast constructies zorgen wij tevens voor plaatsing van permanente valbeveiligingssystemen: dakrandbeveiliging, ankerpunten en levenslijnsystemen. In een notendop, onze missie is de vakman toelaten om veilig & comfortabel te werken in elke situatie!

Download onze Heyerick folder →

 

Team Heyerick

 
 

Griet Heyerick

Team Tools & Safety

Team Marketing

 
 

Pieter Heyerick

Team Workwear

Team Marketing

 
 

Stijn Van de Wiele

Heyerick Projects

 
 

Ann

Team Admin

 
 

Karel

Team Admin

 
 

Valentin

Team Marketing

Team Web

 
 

Perle

Winkelverantwoordelijke Waregem

 
 

Lore

Winkelverantwoordelijke Nazareth

 
 

Evi

Team Workwear

 
 

Claire

Team Workwear

 
 

Wim

Heyerick Projects

 
 

Andy

Heyerick Projects

 
 

Tony

Team Logistics

 
 

Stephan

Team Logistics

 
 

Alessio

Team Logistics

Team Web

 
 

Wouter

Team Logistics

 
 

Joachim

Team Tools & Safety

 
 

Filip

Team Tools & Safety

 
 

Bart

Team Tools & Safety

 
 

Binnenkort jij hier?

Bekijk onze vacatures

 

Bekijk onze winkel!

 

Febelsafe lidmaatschap

Als lid van Febelsafe zijn wij geschikt om via onze vakkennis op een verantwoorde en gefundeerde manier een oplossing te bieden voor een correcte selectie, gebruik en onderhoud van veiligheidsmiddelen.

 

MENO PRO 

Heyerick maakt sinds 2017 deel uit van Meno Pro. Het is een netwerk van gespecialiseerde zelfstandige verkooppunten die brede en diepe assortimenten, vakkennis, scherpe prijzen en doorgedreven service dagelijks voorop stellen, teneinde hun professionele klanten tot in de puntjes te bedienen. De verkooppunten, verspreid over heel België en Groothertogdom Luxemburg, beheren dankzij de akkoorden uit meer dan 600 innovatieve topleveranciers, een heel uitgebreide waaier van producten en ze gaan er prat op, als specialisten, om kwaliteitsartikelen aan te bieden en steeds op de hoogte te zijn van de nieuwe ontwikkelingen in de bouw en de industrie.

Meno Pro winkels bieden zoals gezegd een uitgebreid assortiment aan gaande van handgereedschap, machines, werfmateriaal, bouw- en meubelbeslag, bevestigingsmaterialen, werkkledij, e.a. Hoge beschikbaarheid van producten gekoppeld aan een uitstekende service (advies door constant opgeleid personeel en levering uit het centraal magazijn) maken dat je zonder tijdverlies kan kopen, geleverd worden en verder werken zonder onderbreking. Van efficiëntie gesproken...

MENO-GROUP

Meno-Group is de grootste coöperatieve vennootschap in België en het GH Luxemburg op het gebied van ijzerwaren en doe-het-zelf.
Meno is de absolute nummer 1 op de Belgische markt wat betreft gereedschappen, ijzerwaren en de meeste andere producten die door de ervaren doe-het-zelver en de vakman in de uitoefening van zijn professionele activiteiten gebruikt worden. De organisatie bestaat sinds 1947 en groepeert enkel zelfstandig specialisten. De groep telt om en bij de 150 verkooppunten, die geografisch verspreid liggen in Belgïe en Luxemburg.

Activiteiten

  • Georganiseerde en gegroepeerde aankopen
  • Logistieke activiteit
  • Informatica Support Service
  • Verkoopbevorderende activiteiten
  • Marketing en merchandising, aangepast aan de verschillende soorten winkels van de groepering.