Bouw- en dranghekkens

Bij Heyerick vindt u een breed scala aan bouwhekken die zorgen voor veiligheid en efficiëntie op uw bouwplaats. Onze duurzame werfhekken van verzinkt staal, voorzien van hoekversteviging en middenbuis, bieden maximale stabiliteit. Kies uit onze anti-klim bouwhekken, dranghekken en nadarhekken, compleet met betonvoet of kunststof voet, en maak gebruik van onze handige bouwhek accessoires en transport bok. Voeg extra privacy en reclame toe met bouwhekdoeken of zorg voor flexibele toegang met bouwhek poorten. Vertrouw op Heyerick voor kwalitatieve bouwhekken die uw bouwplaats optimaal beveiligen.

Subcategorieën voor Bouw- en dranghekkens

Bekijken als Rooster Lijst

20 artikels in Bouw- en dranghekkens

Oplopend sorteren
per pagina

Veilig en efficiënt werken met bouwhekken van Heyerick

Kwaliteit en betrouwbaarheid voor uw bouwplaats

Bij Heyerick begrijpen we hoe belangrijk veiligheid en efficiëntie zijn op de bouwplaats. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan bouwhekken van de hoogste kwaliteit. Onze bouwhekken zorgen voor een veilige afbakening van uw werf en dragen bij aan een georganiseerde en overzichtelijke werkplek.

Waarom kiezen voor Heyerick bouwhekken?

Onze bouwhekken zijn vervaardigd uit verzinkt staal, wat zorgt voor een lange levensduur en extra stevigheid. Dankzij de hoekversteviging en de solide middenbuis zijn onze bouwhekken bestand tegen zware belastingen en ruwe weersomstandigheden.

 • Verzinkt staal voor duurzaamheid
 • Hoekversteviging voor extra stabiliteit
 • Solide middenbuis voor verhoogde stevigheid

Soorten bouwhekken

Werfhekken voor elke situatie

Onze werfhekken zijn ideaal voor elke bouwplaats, groot of klein. Ze bieden niet alleen veiligheid, maar ook flexibiliteit dankzij de verschillende beschikbare afmetingen en uitvoeringen.

Anti-klim bouwhekken

Voorkom ongewenste toegang tot uw bouwplaats met onze anti-klim bouwhekken. Deze hekken zijn speciaal ontworpen om klimmen te ontmoedigen en bieden extra veiligheid.

 • Anti-klim ontwerp voor verhoogde veiligheid
 • Geschikt voor gevoelige locaties

Dranghekken en nadarhekken

Voor het beheer van menigten en het organiseren van evenementen zijn onze dranghekken en nadarhekken de perfecte oplossing. Ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en te installeren, en zorgen voor een veilige afbakening.

 • Eenvoudig te verplaatsen
 • Ideaal voor evenementen

Eenvoudige installatie en transport

Betonvoet en kunststof voet

Onze bouwhekken worden geleverd met stevige betonvoeten of lichtgewicht kunststof voeten, afhankelijk van uw behoeften. Beide opties zorgen voor een stabiele en veilige plaatsing van de hekken.

Verbindingsklemmen en bouwhek accessoires

Met onze verbindingsklemmen en andere bouwhek accessoires kunt u de hekken eenvoudig aan elkaar bevestigen en extra verstevigen. Dit zorgt voor een veilige en stabiele afbakening van uw bouwplaats.

 • Verbindingsklemmen voor stevige verbindingen
 • Diverse accessoires voor extra veiligheid

Transport bok

Voor het gemakkelijk transporteren en opslaan van de bouwhekken bieden wij een praktische transport bok. Hiermee kunt u de hekken efficiënt verplaatsen en opslaan zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Aanpasbare opties

Bouwhekdoeken

Wilt u extra privacy of reclame mogelijkheden op uw bouwplaats? Onze bouwhekdoeken zijn de perfecte oplossing. Deze doeken kunnen eenvoudig aan de hekken worden bevestigd en bieden zowel bescherming tegen nieuwsgierige blikken als ruimte voor uw bedrijfslogo.

Bouwhek poorten

Voor een gemakkelijke toegang tot de bouwplaats bieden wij ook bouwhek poorten. Deze poorten zijn eenvoudig te integreren in uw bestaande hekwerk en zorgen voor een flexibele toegangsmogelijkheid.

 • Bouwhekdoeken voor extra privacy en reclame
 • Bouwhek poorten voor flexibele toegang

Conclusie

Bij Heyerick leveren we niet zomaar bouwhekken; we leveren oplossingen voor uw bouwplaats die de veiligheid en efficiëntie verhogen. Met onze uitgebreide selectie van bouwhekken, van anti-klim opties tot praktische bouwhek accessoires, zorgen wij ervoor dat uw bouwplaats optimaal beveiligd is.

Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Heyerick bouwhekken en ervaar het verschil op uw bouwplaats. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Zorg voor een veilige en georganiseerde bouwplaats met de bouwhekken van Heyerick.