PRODUCTEN IN DE KIJKER

  1. Regenjas PU
    Regenjas PU
  2. AW 3 paar sokken Snickers
    AW 3 paar sokken Snickers
  3. Solid Gear Onyx roller mid S3
    Solid Gear Onyx roller mid S3

 

PUBLICATIES & FOLDERS

Workwear

Safety

Tools

MERKEN

Toon alle merken...

NIEUWS!

Vacature

Ter uitbouw van onze SPECIALS afdeling zijn we op zoek naar een 

LASSER / PLAATSER / CONSTRUCTEUR

Lees meer ...

Inschrijven op onze nieuwsbrief

* indicates required

Heyerick stuurt maandelijks een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van onze: Promoties en thema van de maand, nieuwe producten of nieuwigheden in de wereld van werkkledij, veilig werken op hoogte & gereedschappen. Meermaals zijn er in onze winkel speciale actiedagen, zoals opendeurdagen in november, Vrolijke vrijdag in mei, trainingen, infodagen, demonstraties,...kortom deze nieuwsbrief mag je niet missen.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@heyerick.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.