Newton easyfit

Slechts %1 over
Artikelcode
Config_ALP73JFA
++++ Loading ... +++
-+++ Loading ... +++
  • Loading ...
  • Loading ...
Loading...
Aan verlanglijst toevoegen

Omschrijving

NEWTON EASYFIT HARNAS

NEWTON EASYFIT Europese versie

Comfortabele en snel aan te trekken antivalgordel

De NEWTON EASYFIT is een comfortabele, ergonomische en snel aan te trekken antivalgordel. De gordel heeft schouderriemen in schuimrubber en beenlussen met FAST LT automatische gespen, waardoor u hem kunt aantrekken wanneer u op de grond staat, en dit met behoud van de instelling. De lichte en ademende constructie bevat twee ritsvakken om kleine items in op te bergen. U hebt onmiddellijk toegang tot uw materiaal dankzij de materiaallus en de doorsteeklussen voor een TOOLBAG materiaalzakje. Het sternale inbindpunt in textiel en het dorsale inbindpunt in metaal maken deze gordel bijzonder veelzijdig. Deze gordel is gecertificeerd volgens de Europese en Russische normen.

Gemakkelijke opening en sluitingvan de gordel

Dankzij de FAST LT PLUS automatische gesp kunt u de gordel – ook met handschoenen – snel en gemakkelijk openen/sluiten, met behoud van de instelling. Het ontgrendelsysteem van de gesp beperkt het risico op ongewenst openen.

Opberging van de karabiners van de leeflijnen

De gordels hebben op elke schouderriem een opbergsysteem voor de karabiners van de antivalleeflijnen. Bij een val zorgt dit systeem ervoor dat de absorber kan functioneren door de MGO karabiner vrij te maken.

Veelzijdigheid

De gordels hebben een dorsaal inbindpunt in metaal voor de verbinding van een valstopsysteem en een dorsaal inbindpunt in textiel dat speciaal ontwikkeld is voor de verbinding van een antivalsysteem met automatische rappel.

Eenvoudige controle van de gordel

De sternale en ventrale inbindpunten zijn uitgerust met valindicatoren: na een val is er een rode riem zichtbaar zodat u weet dat u de gordel moet afschrijven.

Specificaties

Details
Artikelcode Config_ALP73JFA
Gewicht 0,1kg
Merk PETZL