King Kombo 3 in 1 trapladder 5+3

Artikelcode
1210012
++++ Loading ... +++
-+++ Loading ... +++
  • Loading ...
  • Loading ...
Loading ...
Loading ...
Aan verlanglijst toevoegen

Omschrijving

King Kombo trap

  • Grote treden van 8 centimeter
  • Te plaatsen tegen muren, in een hoek of om een paal
  • Multifunctioneel door drie verschillende standen

King Kombo. De trap die je óók als ladder kunt gebruiken.
De King Kombo is de meest multifunctionele trap in zijn soort. Met deze enkel oploopbare trap is flexibiliteit een zekerheid en plaats je de trap met één handbeweging in wel drie verschillende standen. In A-stand gebruik je deze krachtpatser op traditionele wijze, maar het is ook mogelijk om de trap tegen een oppervlak aan te laten leunen. Op deze manier kun je nóg dichterbij jouw werkzaamheden komen. Door de achterste trapstijl om te klappen gebruik je jouw trap ook als ladder. Wel zo gemakkelijk als jij tot hogere hoogtes moet reiken.

De King Kombo trap is verkrijgbaar in 5 (+2), 6 (+3) en 8 (+4) treden. In dit geval staat het plussymbool voor het aantal treden waarmee de trap wordt verlengd, indien deze in ladderstand wordt geplaatst. De trap is uitgevoerd met een geïntegreerde steun met antislipmateriaal, zodat je de trap tegen zowel een muur, in een buitenhoek als ook tegen een ronde, vierkante óf rechthoekige paal kunt plaatsen. Met een tredediepte van 8 centimeter sta je door het grote contactoppervlak altijd stevig en stabiel.


Multifunctioneel en flexibel
De trap kun je in A-stand, in leunstand óf in ladderstand plaatsen. Dat betekent dat je voor alle werkzaamheden slechts één hulpmiddel op hoogte nodig hebt. Ruimtebesparend én effectief!


Met geïntegreerde steun voor eenvoudige plaatsing
Plaats jouw trap gemakkelijk tegen ieder gewenst oppervlak met de geïntegreerde steun. Doordat de steun is voorzien van antislipmateriaal kun je jouw trap veilig en zonder zorgen tegen muren, hoeken of tegen een paal plaatsen.


Smal achterrek voor de kleinste openingen
Het achterste deel van de trap (achterrek) is van smal formaat, waardoor je de trap in en door kleine openingen kunt plaatsen. Zo zet je de trap in ladderstand ook gemakkelijk in plafondluiken.
- werkhoogte : 3,5 mtr
- opberglengte : 1,52 mtr
- materiaal :aluminium
- uitvoering :enkel

Specificaties

Details
Artikelcode 1210012
EAN code 0096764458010
Merk ALTREX
Artikel leverancier 503075
Sales unit ST