Snickers: hét merk voor workwear dat je nu in Belgische winkels koopt

Het hele assortiment van Snickers en hun workwear kun je nu kopen in winkels in België. Heyerick in Nazareth is daar één van. Wij zijn een familiebedrijf dat al jarenlang ervaring heeft in de verkoop van workwear, gereedschap en beveiligingsmateriaal. Naast onze fysieke winkel, kun je nu ook al onze producten online bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering.

Bekijk ons ruime assortiment aan producten voor werf en werk in onze webshop

Bekijk het overzicht

High end werkkledij en veiligheidsschoenen

Workwear
High end werkkledij & veiligheidsschoenen

Ladders, steigers en valbeveiliging ifv. veilig werken op hoogte

Safety@height
Ladders, steigers & valbeveiliging ifv. veilig werken op hoogte

Hand, elektrisch en accugereedschappen

Tools
Hand, elektrisch & accugereedschappen

Specials - Maatwerk, kooiladders, gevelladers en valbeveiliging

Specials
Specials: maatwerk, kooiladders, gevelladers en valbeveiliging

Het topmerk Snickers brengt zijn workwear nu ook naar winkels in België

Als je op zoek bent naar winkels in België waar je workwear van Snickers kunt kopen, kun je terecht bij ons. Het aanbod aan werkkledij dat wij verkopen, bestaat uit degelijk en kwalitatieve stukken. Zo kun je onder andere bij ons terecht voor pulls, werkbroeken, schoenen, handschoenen en hoodies. Alle kledingstukken zijn speciaal ontworpen om veilig en in alle comfort te kunnen werken. Wij hebben kleren voor zowel mannen als dames en verkopen alles zowel online als in onze winkel. Naast werkkledij kun je bij ons ook heel wat gereedschap kopen. Denk maar aan een Solide trapladder, een boormachine of een cirkelzaag. Onze medewerkers hebben heel wat expertise over onze producten en helpen je dan ook met veel plezier bij je aankoop.

Vind de gepaste werkkledij

Heyerick in Nazareth is een van de weinige winkels in België waar je het volledig gamma workwear van Snickers terugvindt. Twijfel dus niet en kom een kijkje nemen naar de collectie of doorzoek onze webshop voor de gepaste kledij. Als u graag meer informatie heeft over onze producten, kun je steeds contact opnemen met ons. Vul het online contactformulier in, bel naar +32 9 281 06 06 of mail naar info@heyerick.be en ontdek al onze diensten.