Houten ladders

Ben je op zoek naar houten ladders? Stop dan snel met zoeken en kom eens langs in onze winkel in Nazareth of bekijk onze webshop. Wij bij Heyerick hebben exact de houten trapladder die je zoekt. Die kan enkel, tweedelig of driedelig zijn. Ook beschikken wij over een schilderladder als je deze zoekt.

Bekijk ons ruime assortiment aan producten voor werf en werk in onze webshop

Bekijk het overzicht

High end werkkledij en veiligheidsschoenen

Workwear
High end werkkledij & veiligheidsschoenen

Ladders, steigers en valbeveiliging ifv. veilig werken op hoogte

Safety@height
Ladders, steigers & valbeveiliging ifv. veilig werken op hoogte

Hand, elektrisch en accugereedschappen

Tools
Hand, elektrisch & accugereedschappen

Specials - Maatwerk, kooiladders, gevelladers en valbeveiliging

Specials
Specials: maatwerk, kooiladders, gevelladers en valbeveiliging

De voordelen van houten ladders

Het grootste en belangrijkste voordeel van een houten trapladder is dat deze geen elektriciteit geleidt, en dus veilig is, en niet koud aanvoelt. Bovendien zijn de ladders voorzien van veiligheidslinten en hebben ze een wijde basis voor een betere stabiliteit. Ben je niet op zoek naar houten ladders, maar heb je nood aan brandladders? Of heb je een speciale dakladder nodig die van hout kan zijn? Dan zit je goed bij ons! Ontdek ons ruime assortiment aan ladders! Verder kun je in onze webshop of fysieke winkel allerlei andere materialen omtrent je werf en werk terugvinden. Zo beschikken wij, naast een houten trapladder, ook over werkkledij, zoals broeken en een hoodie van bijvoorbeeld het merk Snickers, bladblazers, boormachines, gereedschapskisten en nog veel meer!

Bestel jouw houten ladders bij ons

Bij ons vind je een houten trapladder in alle soorten en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld enkele ladders, die geschikt zijn voor klusjes zowel binnen als buiten en gevelladders. Duurzaamheid en kwaliteit staan steeds voorop bij ons en alle houtsoorten worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen door vakmannen. Ben je geïnteresseerd in onze ladders of andere producten zoals magazijnrekken? Kom dan snel langs in onze winkel of contacteer ons op het nummer +32 9 281 06 06 of door ons contactformulier in te vullen.