Keuringen

Goedgekeurd: veilig voor werken op hoogte

Keuringen

Veilig werken op hoogte begint bij betrouwbaar klimmaterieel. Producten waarvan je weet dat het goed zit omdat ze gekeurd zijn. Want voldoet jouw materieel aan de wet- en regelgeving dan is veiligheid een zekerheid. Laat je klimmaterieel dus periodiek keuren, zodat jij je kunt focussen op je werk. Dat is immers waar het om gaat.

Keuring aanvragen >

Door klimmaterieel periodiek te laten keuren ben je zeker van kwaliteit en veiligheid. De wet- en regelgeving voor arbeidsmiddelen eist daarom ook dat het materieel waar je mee werkt tenminste eenmaal per jaar wordt gekeurd. Ervaren inspecteurs staan klaar met kennis en de mobiele werkplaats. Hierdoor kunnen zij meer dan 90 procent van de benodigde reparaties ter plekke uitvoeren. Zo kun je weer snel en veilig aan de slag.

Alle keuringen snel geregeld

Onze specialisten zorgen voor veiligheid en voor gemak. Want laat je de keuringen uitvoeren dan wordt alles voor je geregeld. Is het klimmaterieel goedgekeurd dan ontvang je een officieel certificaat en worden alle onderdelen voorzien van een inspectiesticker. Zo weet iedere gebruiker dat het in orde is.

Bijzondere vragen, unieke oplossingen

Met de Keuringsreminder werk je altijd onbezorgd en veilig op hoogte. Je mist nooit een keuring en hoeft deze zelf ook niet te plannen. Je ontvangt van ons een bericht wanneer het weer tijd is voor de jaarlijkse keuring. Zo makkelijk kan het zijn

Keuringsreminder >

Controlelijst ladders

Controlelijst steigers